tiistai 12. huhtikuuta 2011

GUESS by Marja

Väkersin viime viikolla ystäväni Ninan ja minun yhteiseen synttärikakkuun sokerimassasta korkokengän. Idea tuli viime hetkillä; koriste ehti juuri sopivasti kuivua kakkua varten. Tarkoituksenani oli tehdä myös käsilaukku, mutta räkspoks, se meni rikki ja päätyi roskiin. Ohje kengän tekoon löytyy täältä. Koristeeksi liimailin sokerikuorrutteella kukkia ja sokerihelmiä. Alustan tein perhosmuotilla sokerimassasta, johon kaulin muovisen pitsipöytäliinan avulla kuviota. Lopuksi tupsuttelin kaikkialle kristallipulveria.

Ninalla on monia GUESS-kenkiä ja -laukkuja (ja minäkin haluaisin!), joten päätin, että tämä kenkä on nyt sitten myös GUESS-merkkinen :D


Taustalla vertailukohtana tulitikkurasia
Kenkä päätyi tämännäköisen kakun koristeeksi:


Kyseessä on suklaakakkupohja, jonka täytteenä on vaniljakreemijauheella jäykistettyä mansikkarahkaa,  päällä suklaakuorrute ja reunoilla suklaakermaa. Pohjaa tehdessäni totesin, että Rainbown leivontasuklaa maistuu aika pahalle, joten suklaakermaa varten ostin Fazerin taloussuklaata. Suklaakuorrutteessa on Pandan tummaa suklaata. Kaikki ohjeet ovat Kinuskikissan sivuilta, vain mansikkarahkassa korvasin mansikkakerman 2 dl:lla kuohukermaa.

Tämä oli kaunein tähän mennessä tekemäni kakku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti